Videoconferencia amb les entitats esportives

Publicat per Fem Sant Andreu el

Fem Sant Andreu inicia una ronda de videoconferències amb els actors socials, culturals, esportius i econòmics del municipi.

Després de la feina ingent del personal sanitari i d’emergències, després de la professionalitat de tots els treballadors dels sectors essencials, com el paper de tota la ciutadania que “ha donat la talla” davant la pandèmia.

Fem Sant Andreu ja planteja l’endemà de la Covid-19, i ha iniciat una ronda de contactes amb reunions telemàtiques, amb entitats social, culturals, esportives, com també amb actors econòmics locals. La primera reunió va tenir lloc la setmana passada amb les entitats esportives. D’aquesta trobada telemàtica, vàrem poder extreure tres idees principals que més preocupen als clubs:

  1. La preocupació per part de les entitats, que es podrà retornar a l’activitat esportiva amb les màximes garanties i amb els protocols clars i correctes per evitar rebrots i/o contagis.
  2. Han demanat que no es demori més l’obertura de la subvenció anual per la promoció de l’esport al municipi.
  3. Algunes entitats han demanat que la subvenció no es vegi minvada, a causa dels actes que no s’han pogut realitzar a causa de la Covid-19, però que històricament les entitats organitzaven.

Per la setmana vinent continuarem amb les videoconferències amb més sector de la societat. Concretament amb les entitats culturals, socials i assistencials, i també a la mateixa setmana amb agents econòmics de la ciutat.

🎙️Marc Giribet portaveu de la formació ha assegurat: “El nostre grup fa el que li pertoca, i per això les regidores i regidors han estat en contacte continu amb la ciutadania, i han fet arribar propostes en tots els àmbits al govern, en alguns casos recollides en els seus anuncis o en la Memòria de les mesures de l’Ajuntament per fer front a la crisi derivada de la pandèmia del COVID-19”.

🎙️Giribet també ha afegit: “Ens preocupa que el teixit associatiu de la ciutat quedi toca per la Covid-19. També ha de tenir el seu lloc en el pla de reactivació de Sant Andreu de la Barca. Hem recollit algunes propostes i sobretot les angoixes de les entitats esportives, que plasmarem en propostes”.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies