Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Propostes per la reactivació social i econòmica -

Propostes per la reactivació social i econòmica

Published by Fem Sant Andreu on

Fem Sant Andreu fa arribar 57 propostes per la reactivació social i econòmica

La coalició municipalista d’esquerres Fem Sant Andreu, ha entrat al registre municipal un conjunt de 57 propostes de mesures econòmiques, socials i culturals al govern municipal per a la reactivació de Sant Andreu de la Barca. Aquestes han estat enviades al govern municipal amb l’objectiu d’ajudar-los a confeccionar el pla de contingència municipal. El document (Clica aquí per veure’l) sectorialitza les propostes en 6 àmbits d’acció:

Considerem que s’ha de crear un espai de reflexió, debat i participació no només dels partits polítics sinó també de la societat civil representada en empresaris, entitats, treballadors i agents socials en peu d’igualtat. Demostrem un cop més, la nostra voluntat de construir i col·laborar des de l’oposició, aportant diferents punts de vista que enriqueixen de ben segur, la resposta que podem donar als nostres ciutadans en temps d’incertesa i angoixa.

Ens oferim i demanem poder formar-hi part del comitè de crisis, ara aquest comitè ha d’abordar la importantíssima tasca de dissenyar la fase de post-COVID a la ciutat, i volem participar per defensar que aquesta crisi no l’ha de pagar la ciutadania com sempre. Com administració hem de fer un esforç majúscul posant a disposició del pla de reactivació: el romanent, superàvit i deute públic en favor de les persones.

Fem Sant Andreu proposa la creació d’un Pla de reactivació Social i Econòmic per a anticipar-se als efectes de la crisi social, laboral i econòmica com a conseqüència de la crisi sanitària provocada pel Covid-19. 57 mesures perquè formin part d’aquest fons. Mesures dirigides als col·lectius socials i econòmics que estan patint i patiran els efectes de la situació creada i afrontaran la reconstrucció. 

Aquestes propostes s’han elaborat sense disposar d’informació detallada i concreta de quina quantitat compta o comptarà el fons de contingència municipal anunciat a l’últim plenari municipal. Aquest grup municipal tampoc disposa del cost de les actuacions que s’han portat a terme fins ara durant aquest més i mig de pandèmia mundial de la COVID-19, ni l’estat actualitzat de les finances de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Moltes de les mesures no s’ha detallat l’import de l’ajuda a causa d’aquesta desinformació, com tampoc perquè hi ha certes mesures que requereixen d’un informe o estudi d’impacte real.


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies