Fem Sant Andreu demana que la impresora 3D municipal comenci a imprimir viseres per les pantalles de protecció facial

També fem una crida a empreses i particulars que disposin d’impressores 3D, que ens ajudin en la fabricació d’aquests materials per als nostres sanitaris i personal de risc.

Arreu del pais, s’han conegut centenars d’iniciatives aquestes dies, on molts ciutadans posaven els seus coneixements i les seves impressores 3D, a disposició de la lluita contra el contagi del Coronavirus. Amb l’objectiu de servir al personal sanitari de màscares de protecció facial. De fet, a la nostra població la comunitat sanitària ha fet una crida, perquè la ciutadania aporti aquests elements de protecció individual.

El passat mes de desembre del 2019, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa en marxa al Centre Cívic del Palau el LabSab. Un laboratori de fabricació digital dotat de les darreres tecnologies. Aquest espai compta amb un impressora 3D, una talladora làser i una impressora de vinils. 

visera_3D

En el dia d’avui i després de diversos contactes amb el govern municipal, hem sol·licitat formalment per instància que la impressora 3D municipal, comenci a treballar per confeccionar de viseres de protecció facial. I subministrar el producte resultant, al conjunt dels professionals de la salut, que operen a Sant Andreu de la Barca.

El regidor Xavier Vila de Fem Sant Andreu, està col·laborant intensament i estretament amb la regidoria de Noves Tecnologies, per tal de posar en marxa aquest projecte. Alhora, fem una crida a empreses i particulars que disposin d’impressores 3D, que ens ajudin en la fabricació d’aquests materials per als nostres sanitaris i personal de risc.

Seguidament us enllacem un manual que explica com elaborar-la, on és molt important, seguir al peu de la lletra les instruccions per tal de poder donar les màximes garanties. I també el disseny 3D que s’ha d’enviar a la impressora per imprimir.

Document explicatiu : Visera

Disseny 3D : https://www.femsantandreu.cat/Visera_Fija_Cerrado_v0.4 con cinta.stl


En aquests grups de Telegram podeu trobar tota la informació necessària per tal d’inscriure les impressores 3D i el protocol de fabricació i de recollida de les viseres ja fetes.

Grup Baix Llobregat : http://t.me/cv19_FAB_Baix_Llobregat

Grup BCN : https://t.me/Grupo_CV19_FAB_BCN

Grup Catalunya : https://t.me/cv19cataluna

 


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies