[Actualització] Denunciem la manca de Manteniment dels Jardins de la Casa Pedemonte

Publicat per Fem Sant Andreu el

Gràcies a la insistència dels veïns i de Fem Sant Andreu, avui l’Ajuntament de Sant Andreu a la Barca ha iniciat els 🛠treballs de manteniment necessaris, perquè els Jardins de la Casa Pedemonte tornin a ser segurs per la ciutadania.

🛡Seguim treballant per les persones de Sant Andreu i la comunitat, no ens aturem.

#FemSolucions #FemSantAndreu #SantAndreudelaBarca


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies