FEM SANT ANDREU RECLAMA A CIUTADANS QUE DEMANI DISCULPES PER L’IES EL PALAU

Publicat per Fem Sant Andreu el

FEM SANT ANDREU RECLAMA A CIUTADANS QUE DEMANI DISCULPES PER L’IES EL PALAU

 

Celebrem l’arxivament de la demanda presentada als 9 docents de l’Institut El Palau. Sabem que és un arxivament que encara no és definitiu perquè s’ha presentat recurs per part dels denunciants.

En el darrer plenari del 25 de juliol, vam demanar a la Regidora d’Educació de Ciutadans Saray Cantero, que demani disculpes per la inacció política durant el linxament als professors, personal i direcció de l’institut El Palau, com també a l’alumnat.

Va abandonar les seves responsabilitats i no va protegir res, absolutament res. Mentrestant, el líder del seu partit Albert Rivera assenyalava públicament i sentenciava als docents.

Si finalment la denuncia s’arxiva, Fem Sant Andreu demanarà responsabilitats polítiques a la regidora de Ciutadans i a l’equip de govern, per una pèssima gestió i protecció dels nostres centres educatius i de la convivència de la comunitat educativa.

#SantAndreudelaBarca #FemSantAndreu

Categories: Noticies

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies