Deprecated: Required parameter $keys follows optional parameter $name in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/assets/classes/class.ls.config.php on line 74

Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Manifest fundacional FEM Sant Andreu -

Manifest fundacional FEM Sant Andreu

Published by Fem Sant Andreu on

  • Sant Andreu ha experimentat una transformació important en els darrers anys, però després de gairebé quaranta anys del mateix govern i vint-i-quatre del mateix alcalde, el projecte de transformació fa anys que ha quedat esgotat. Sant Andreu necessita recuperar l’impuls que, preservant tot allò que s’ha fet bé, signifiqui una revitalització pel municipi. I que això es faci de la mà dels veïns, de la gent.
  • Els últims mesos han demostrat la força, la solidaritat, l’esperit republicà i la transversalitat de la comunitat cívica santandreuenca, i representa un punt d’inflexió en la consciència de la força veïnal.
  • Amb aquesta voluntat sorgeix una plataforma que aglutina gent diversa, partits i associacions amb una única voluntat: recuperar l’impuls de Sant Andreu de la mà dels seus habitants. Cal que l’ajuntament torni a comptar amb la ciutadania per transformar Sant Andreu. És amb la suma de tota la ciutadania que podem recuperar l’impuls transformador d’una ciutat que és destí més que origen. Una ciutat de totes i de tots, que vinguem d’on vinguem tinguem clar cap on volem anar.
  • FEM Sant Andreu vol aplegar tots aquells andreuencs i andreuenques que vulguin dedicar part del seu temps a exercir la seva ciutadania des de la ferma convicció que cal participar per construir un món millor, començant pel nostre entorn proper. La nostra intenció és construir una autèntica ciutat viva i dinàmica i on tots i totes plegats prenguem les decisions que marquin el futur.
  • Cadascú amb els seves conviccions personals i amb les seves idees, cadascú amb la seva llengua, cadascú amb els seus orígens però totes i tots, JUNTS, coincidint en el model de poble que volem i en la voluntat de treballar perquè el nostre poble tingui cada cop més àmbits de participació i més quotes de democràcia.
  • Aquesta plataforma neix amb l’objectiu d’aglutinar totes les persones, entitats, associacions i partits polítics que creuen que la política municipal de Sant Andreu de la Barca es pot fer amb i per les persones.
  • FEM Sant Andreu vol ser l’eina que contribueixi a la transformació del nostre municipi.
  • Amb l’aspiració d’un Sant Andreu de la Barca obert, dinàmic, participatiu, sostenible i planificat per a la ciutadania. I ara més que mai volem que Sant Andreu de la Barca trobi les fórmules necessàries perquè la justícia social no sigui només una declaració de bones intencions sinó que sigui una realitat que arribi a casa de tothom.
  • Entre tots i totes podem fer un Sant Andreu millor i per a tota la ciutadania. FEM Sant Andreu!
Categories: Manifest

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies