Deprecated: The $control_id argument is deprecated since version 3.5.0! in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/elementor/modules/dev-tools/deprecation.php on line 304
Millorem el bus urbà a demanda -

Millorem el bus urbà a demanda

Published by Fem Sant Andreu on

Celebrem que a partir de principis de setembre el bus urbà a demanda arribi també al Barri de la Solana, tal com vam proposar al mes de març des de Fem Sant Andreu, a petició de l’AAVV de la Solana, i que el govern municipal hagi recapacitat la seva posició negativa a la proposta que beneficia a tota la població, ja que en aquest barri s’ubica el CUAP, Oficina de correus i cementiri municipal entre altres serveis. Al març el PSC i Cs van votar-hi en contra. 

Estarem d’acord que les idees de FEM fan moure al govern municipal. En aquest cas hem perdut 5 mesos, una altra prova de la manca d’energia i capacitat de governar del PSC després de 40 anys, clars símptomes d’esgotament i manca d’idees. Necessitem una renovació per reimpulsar la ciutat.

Des de Fem Sant Andreu volem continuar millorant aquest servei de bus. Demanarem que el bus urbà arribi també a les zones esportives de la ciutat, al Complex L’11 i Can Salvi. Considerem que té molt de sentit que hi hagi un servei de transport sobretot per accedir a les instal·lacions esportives que hi ha al capdamunt de la muntanya de Can Salvi, on per exemple s’ubica la piscina d’estiu, el camp de futbol i d’Hockey herba.

 

 

Categories: Mobilitat

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies