Fem Sant Andreu proposa trobades telemàtiques amb els Carters Reials i Reis Mags.

Published by Fem Sant Andreu on

Davant la situació actual de contagis, cal ser imaginatius i d’adaptar els actes perquè petits i grans independentment en la situació que es trobin, puguin viure i participar del màgic moment. Fem Sant Andreu va proposar al govern municipal, que les famílies que tinguessin infants confinats o per qüestions Covid els hi fos impossible assistir presencialment, tinguessin una trobada telemàtica amb els Carters Reials i Reis Mags.

El portaveu de Fem Sant Andreu Marc Giribet, ho va sol·licitar en la sessió plenària el passat 28 de desembre. L‘objectiu d’aquesta proposta és que aquelles que no puguin assistir presencialment per la seva condició de confinat, no perdin l’oportunitat de parlar i compartir una estona amb els Carters Reials i els Reis Mags de l’Orient.

Després de la nostra petició, l’Ajuntament ha habilitat per a aquells petits i les seves famílies que es trobin confinats, durant els dies que el Carter Real visita la nostra ciutat. Tal com vam proposar serà una videotrucada en directe amb el Carter de les seves majestats. De moment només els dies 3 i 4 de gener, de les 11 a les 13.30 hores i de les 16 a les 19.30 hores.

Serà per cita prèvia, i les reserves obriran el divendres 31 a les 9 del matí. Primer es podrà reservar el dia 3 de gener i, quan les places s’omplen, s’obrirà per al dia 4.


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies