Construir en positiu el futur

Publicat per Fem Sant Andreu el

CONSTRUIR EN POSITIU EL FUTUR

Construir. És fixar-se en els punts d’acord en comptes de centrar-nos en les desavinences, teixir complicitats entre diferents per garantir el bé comú o tan simple, com utilitzar la política com a eina per millorar substancialment la vida de les persones. Fem Sant Andreu és fruit de construir acords, complicitats entre diferents i ara, des de l’Ajuntament, construïm polítiques per millorar la vida dels santandreuencs. En el darrer plenari a proposta de FEM, des de l’oposició, unànimement el plenari es va comprometre a fer més inclusiva la ciutat eliminant barreres comunicatives i facilitant la inclusió de persones amb Trastorns de l’Espectre Autista, TEA, especialment entre els nens que encara estan desenvolupant el llenguatge oral. També, en aquell mateix plenari, i altre cop per unanimitat, es va aprovar ajudar a totes aquelles persones en risc d’exclusió a cobrir les necessitats menstruals amb garanties i dignitat.

En positiu. El paper fàcil de l’oposició és criticar per desgastar, refugiar-se en el no a tot i abonar interessadament el terreny d’ inestabilitat i desconfiança en la gestió de l’equip de govern. A Fem Sant Andreu no ens hi trobareu desenvolupant aquest paper. Tenim vocació de servei i de govern. Ens prenem la responsabilitat de representar als nostres conciutadans amb molta serietat. Per aquest motiu no hem utilitzat la pandèmia per desgastar, tot el contrari, hem estat al costat del govern en les decisions importants,  i quan ha estat necessari  els hem arrossegat i obligat a actuar. Això no treu que siguem severs i estrictes davant les irregularitats i actituds reprovables.

Futur. Tenim un projecte per Sant Andreu amb una nova manera de governar. Lluny de les actituds paternalistes i els tutelatges amb els que els governants han tractat a la ciutadania. Volem despertar a la ciutadania, interpel·lar-la perquè participi i que en tot moment estigui ben informada perquè sigui crítica i conscient. El nostre projecte parla d’un futur verd, sostenible i respectuós amb el que ens envolta. Però, per damunt de tot estem en política perquè la gent visqui amb dignitat, som aquí per garantir i lluitar pel progrés de tothom. Si des de l’oposició hem influït i incidit positivament en la vida de les persones, som també capaços de fer-ho conjuntament amb vosaltres des del govern.

Marc Giribet i Gavara

Regidor-portaveu Fem Sant Andreu


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Skip to content