Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
25 Novembre - Dia Internacional contra la violència masclista -

25 Novembre – Dia Internacional contra la violència masclista

Published by Fem Sant Andreu on

❕Avui #25N i cada dia de l’any condemnem i erradiquem les violències masclistes ♀.

Lluitem per la justícia, la llibertat i la igualtat per a totes les dones 💜


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies