Deprecated: The $control_id argument is deprecated since version 3.5.0! in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/elementor/modules/dev-tools/deprecation.php on line 304
Pressupostos participatius 2023 -

Pressupostos participatius 2023

Published by Fem Sant Andreu on

S脥 ALS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS!

Fem Sant Andreu vol apropar-te els pressupostos municipals pel 2023, perqu猫 puguis dir la teva, empodera鈥檛!

Per aix貌 des de Fem Sant Andreu hem obert un proc茅s participatiu, on la ciutadania ens pot fer arribar propostes de com i on destinar els ingresos del nostre ajuntament. Aquest proc茅s culminar脿 amb una proposta de Fem Sant Andreu a pel pressupost municipal, que 茅s tractar脿 al plenari de novembre. Completa el formulari per deixar la teva proposta abans del 22 de novembre.馃挕馃憞馃徎

Introdueix el teu correu, per tal de poder contestar-te, en cap cas afegirem el teu correu a cap llista de distribuci贸 ni a cap base de dades.

pressupostos participatius FEMpressupostos participatius FEM

Aquesta ser脿 una negociaci贸 diferent amb el govern municipal, si vol la complicitat del principal grup de l鈥檕posici贸 s鈥檋aur脿 d鈥檈sfor莽ar. Fem Sant Andreu no acceptar脿 uns pressupostos que no tinguin un clar car脿cter social, de la mateixa manera no aprovarem un pressupost on no puguem deixar la nostra petjada social, verda i revitalitzador. Aquest ha de ser un pressupost expansiu, que ens permeti abordar inversions fins ara ajornades, recuperar la qualitat en els serveis p煤blics i ordenar les plantilles de personal que durant molts anys han patit les limitacions imposades en mat猫ria de provisi贸 de places.

A m茅s, inclourem a la negociaci贸 un sistema d鈥檌ndicadors que ens permeti fer una avaluaci贸 continuada de l鈥檈xecuci贸 del pressupost i del compliment dels acords i objectius del mandat. 


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenci贸: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pr貌pies com de tercers, per a recopilar informaci贸 estad铆stica de la vostra navegaci贸, aix铆 com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'煤s., M茅s .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies