Deprecated: Required parameter $keys follows optional parameter $name in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/assets/classes/class.ls.config.php on line 74
Última projecció als Cinemes Atrium -

Última projecció als Cinemes Atrium

Published by Fem Sant Andreu on

Ahir una nodrida representació de Fem Sant Andreu encapçalada per Marc Giribet, va acompanyar última projecció als Cinemes Atrium. Després de molts anys ininterrompudament de cinema a Sant Andreu de la Barca, la ciutat es queda sense cap sala per gaudir del setè art.

     

Marc Giribet i la resta del grup municipal es va reunió amb els treballadors per preocupar-se per la seva situació i oferir-los ajuda. Seran 8 empleats i empleades els que perdran el seu lloc de treball. El fons de garanties salarials assumirà les indemnitzacions, els advocats de l’empresa i treballadors continuen negociant.

La representació de Fem Sant Andreu també va poder parlar amb un dels socis propietaris de mmoble. La direcció va traslladar a Fem Sant Andreu que amb les condicions actuals no podien continuar amb l’activitat, l’estat de degradació de l’espai i nul·la activitat comercial del centre comercial Atrium, ha fet impossible que els balanços econòmics fossin positius.

Marc Giribet ha afirmat: “No ens podem conformar amb una ciutat que perd serveis, això ens convertirà en una ciutat dormitori, sense vida i sense futur. Hem d’actuar per impulsar el futur de Sant Andreu, i hem de treballar per trobar alternatives d’oci perquè la ciutadania i el teixit comercial de la ciutat, continuïn compromesos i vius a Sant Andreu“. Afegint també, “Des de Fem Sant Andreu no ens conformem amb aquesta situació, volem recuperar el cinema a la ciutat i recuperar els serveis bancaris al Palau, i estem treballant i treballarem per aconseguir-ho“.


1 Comment

Rocio · 23 de juliol de 2022 at 00:52

No dejéis que se pierda todo lo q teníamos, es una pena que nuestros hijos no tengan ningún sitio donde pasar sus ratos de ocio. Yo recuerdo cuando era adolescente y tenía más sitios dnd poder disfrutar. No se puede permitir el perder todo. Ojalá se consiga algo, confío que haréis todo lo posible para recuperar un Sant Andreu divertido para los adolescentes y con sitios de ocio y con servicios de bancos pq es increíble la situación q tenemos con colas y colas de espera y sobretodo desplazamiento para la gente mayor.
Un saludo

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies