Deprecated: Required parameter $keys follows optional parameter $name in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/assets/classes/class.ls.config.php on line 74
Demanem el retorn de les oficines bancàries que han marxat de Sant Andreu de la Barca -

Demanem el retorn de les oficines bancàries que han marxat de Sant Andreu de la Barca

Published by Fem Sant Andreu on

Aquest matí s’ha entegat una carta a la oficina de La Caixa de l’Avinguda Constitució 78, al barri del Palau, sol·licitant que es reconsideri la idea de tancar aquesta oficina bancària al nostre municipi.

Volem remarcar que a Sant Andreu només quedarà una oficina de CaixaBank que actualment ja té problemes de saturació de clients amb extenses cues per entrar a l’oficina o utilitzar els caixers, i que ara haurà d’absorbir les demandes dels clients del barri d’El Palau.

Demanem que reconsiderin la decisió del tancament d’aquesta oficina, pensant en els seus usuaris i en el bon servei que donen a aquesta zona de la població. I també tenint en consideració les dificultats que tindran gran part dels clients tant per desplaçar-se a una distància tant llarga com per la saturació i acumulació de persones que vulguin utilitzar els serveis dels caixers automàtics de la Store Caixabank de la Carretera de Barcelona.

Podeu llegir la carta sencera :

Carta_LaCaixa

Carta_LaCaixa


1 Comment

Mónica Honrado Doctor · 19 de juliol de 2022 at 11:29

CORRECTO!!

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies