Deprecated: Required parameter $keys follows optional parameter $name in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/assets/classes/class.ls.config.php on line 74
Proposta de millora de la seguretat vial C/ Francesc Macià -

Proposta de millora de la seguretat vial C/ Francesc Macià

Published by Fem Sant Andreu on

A principis de maig un grup de veïnes i veïns del carrer Francesc Macià, concretament dels habitatges numero 40, 42 i 44 es van posar en contacte amb el Grup Municipal de Fem Sant Andreu per transmetre’ns una sèrie de problemàtiques.

La principal és la falta de visibilitat que tenen els usuaris que aparquen el vehicle al pàrquing de la finca C/ Francesc Macià 40, 42 i 44 quan es volen incorporar a la via. Les places d’aparcament pròximes a la sortida del pàrquing comprometen la visibilitat en ambos direccions, Pallejà i centre vila.

Com poden veure a les imatges, independentment del volum del vehicle estacionat, la visió de la sortida de l’aparcament és limitada.

A més el veïnat ens demanen poder tenir aparcament de les motocicletes en la zona. El pàrquing més proper de motocicletes és a 350 metres. Aquest fet provoca que els usuaris d’aquests vehicles hagin d’aparcar a les places de cotxes o damunt la vorera.

El Grup Municipal de Fem Sant Andreu a finals de maig va presentar els següents punts de proposta:.

  1. Assegurar la zona amb dos fites d’abalisament i senyalització de transit H-75 per banda, per impedir l’estacionament irregular de vehicles.
  2. Habilitar entre 3 i 5 places d’aparcament de motocicletes en direcció centre vila. Sempre i quan no obstaculitzi la visió. Amb l’objectiu de no tenir motocicletes estacionades a les voreres.
  3. Compensar les tres possibles places d’aparcament suprimides en pro de la visibilitat i seguretat viaria, en el mateix C/ Francesc Macià intersecció amb C/ Josep Irla i Josep Tarradellas. Substituint les places d’aparcament de motocicletes, per dues o tres places de vehicles.

Seguidament, podeu consultar la proposta que es votarà al plenari municipal del pròxim 30 de juny:

Proposta_Francesc_Maci_40 (1)

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies