Deprecated: Required parameter $keys follows optional parameter $name in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/assets/classes/class.ls.config.php on line 74

Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Demanem l'accés lliure a la piscina d'estiu, quan hi hagi episodis de calor extrema -

Demanem l’accés lliure a la piscina d’estiu, quan hi hagi episodis de calor extrema

Published by Fem Sant Andreu on

La formació municipalista demanarà al plenari municipal establir un protocol  vinculat al  pla local d’emergencies (DUPROCIM), per l’obertur de la piscina d’estiu amb accés gratuït, quan s’estableixi risc alt i moderat per onada de calor.

Molts municipis han entès la importància d’oferir a la ciutadania serveis extraordinaris en aquests casos d’onades de calor, que desgraciadament seran més freqüents, tal com ens han dit els experts. Un d’aquests serveis és l’obertura de les piscines municipals per combatre les altes temperatures.

Per aquest motiu des de Fem Sant Andreu, proposem l’accés gratuït a la piscina de Can Salvi sempre que el Servei Meteorològic de Catalunya prèviament hagi activat l’avís d’onada de calor amb risc alt (color taronja) o molt alt (color vermell). Com ja vàrem fer el 2019 i 2021.

L’única limitació serà que es respecti l’aforament permès. En cas que aquest s’exhaureixi, caldria valorar un sistema de rotació perquè tothom hi pugui accedir.

En aquest mes de juny Sant Andreu de la Barca ha patit un cop més els efectes del canvi climàtic, aquesta vegada en forma d’onada de calor. Com ja va passar al mes d’agost i juliol del 2021, la nostra població havia d’aguantar en les hores centrals del dia temperatures superiors als 40 graus, agreujats per un alt percentatge d’humitat ambiental, a causa de l’entrada d’una massa d’aire molt càlida procedent del nord d’Àfrica.

Seguidament, podeu consultar la proposta que es votarà al plenari municipal del pròxim 30 de juny:

Proposta_Accés_gratuit_piscina

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies