Moció per fomentar el reciclatge i assolir la taxa de reciclatge del 55%

Published by Fem Sant Andreu on

La coalició municipalista de Fem Sant Andreu ha presentat al plenari ordinari de novembre de 2021, una moció sobre la necessitat d’incrementar el percentatge de reciclatge del nostre municipi.

Amb aquesta proposta des de Fem Sant Andreu volem posar sobre la taula la importància de reciclar al nostre municipi, la taxa actual ( 2020 ) de reciclatge és del 34.90% molt lluny del 55% que la Unió Europea vol de cara al 2025.

Des de Fem Sant Andreu reclamem a l’Ajuntament que impulsi la recollida selectiva de les llars de Sant Andreu de la Barca, ja que d’aquesta taxa de reciclatge en bé implicita una reducció de la taxa metropolitana de tractament de residus ( TMTR ) que es paga mitjançant el rebut de l’aigua.

Si no som capaços d’aconseguir un increment de reciclatge al nostre municipi, a part d’estar malmetent el nostre medi ambient, estem provocant que aquesta taxa sigui superior any rere any.

Podeu trobar els acords de la moció al següent enllaç :

Moció_Fem Sant Andreu-AM_assolir_SAB_55%_Taxa_reciclatge_2025
Contenidors SAB

Contenidors SAB


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies