Presentació iniciativa “Xerrades FEM”

Published by Fem Sant Andreu on

La coalició municipalista de Fem Sant Andreu engega una iniciativa inèdita a la ciutat. Les Xerrades FEM seran ponències de màxim una hora de durada, que tindrà com a objectiu ajudar a la ciutadania en qüestions pràctiques que afecten el nostre dia a dia, i també per fer-nos reflexionar sobre temes presents a la nostra societat, aportant diferents punts de vista i sentit crític. Seran en format presencial, però també seran retransmeses per internet via Streaming perquè tothom les pugui seguir i/o consultar més tard, si ho desitja.

El proper dimecres 20 d’octubre a les 19h tindrà lloc, la primera xerrada d’aquest cicle, en aquest cas serà una caixa d’eines que ens vol ajudar a entendre quins recursos d’habitatge tenim al nostre abast. Què és l’Índex de Referència de Preus de Lloguer, què vol dir que SAB estigui dins d’una àrea d’habitatge tens, com afecta al meu contracte de lloguer tot això, etc.

 

Des de Fem Sant Andreu volem oferir espais i eines a la ciutadania que siguin veritablement útils, que siguin d’interès i que superin l’àmbit de l’acció política en  mateixa. Volem superar aquesta manera de fer i entendre el servei públic i amb el convenciment que volem arribar a tots els ciutadans de Sant Andreu, sense importar com pensen o a qui voten, hem treballat per engegar un seguit de xerrades que pretenen oferir aquest espai d’utilitat, informació, orientació i reflexió, que esperem que us agradin.

Hem dividit aquestes xerrades en dos àmbits. La Caixa d’Eines i l’Art de Viure.
  • La Caixa d’Eines seran xerrades que proposen un tema concret i unes respostes concretes a aquest tema. Pretén oferir informació d’utilitat amb l’objectiu d’esvair dubtes i ampliar el coneixement del tema proposat. Com una caixa d’eines que tenim a casa que ens ajuda a solucionar problemes concrets amb les eines adequades.
  • L’art de viure, per contra, proposa un tema des d’un enfocament més conceptual. L’objectiu es reflexionar sobre temes que tots coneixem, perquè ens hi trobem a la vida, però que malauradament no sempre trobem ni el moment, ni a les persones o l’entorn idoni per aturar-nos i trobar les respostes que ens agradaria.

El dijous 14, vam presentar en roda de premsa el cicle de xerrades. Us deixem l’enllaç dels diferents mitjans que van acceptar la invitació.

🎥La Barca Producció TV: https://fb.watch/8Ea6yMqHPO/
🎤Ràdio Sant Andreu 98.0 fm: https://bit.ly/3mUOt5E

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies