Treball conjunt i consens, que res ens aturi!

Publicat per Fem Sant Andreu el

Després de 25 mesos d’iniciar el mandat es produeix un relleu a l’alcaldia. En els darrers 10 anys a Sant Andreu de la Barca li ha mancat un projecte sòlid de ciutat i consens polític. L’alcalde sortint marxa deixant una ciutat debilitada. S’han deteriorat els serveis públics, la convivència i cohesió social, patim inseguretat en alguns barris i la degradació de la via pública. Amb 1.500 aturats al nostre municipi constatem una evident falta de modernització que resulti atractiva a la inversió empresarial per tal de crear llocs de treball, benestar i prosperitat.

Des de Fem Sant Andreu hem exercit la nostra responsabilitat, hem apostat pel diàleg i el consens. Fruit d’això hem aprovat tots els pressupostos municipals. Hem elaborat paral·lelament un pacte municipal amb propostes concretes per combatre les conseqüències de la Covid i recuperar socialment i econòmicament el nostre municipi.

El nostre sentit de la responsabilitat, la coherència que apliquem a cada pas que donem, ens va portar a no presentar una candidatura alternativa en aquesta investidura, perquè no creiem en els gestos buits ni simbòlics. Esperem que amb els nous lideratges s’obri un nou moment polític a la ciutat. Esperem que amb els nous lideratges s’obri un nou moment polític a la ciutat. Tot i constatar que tenim un projecte per Sant Andreu diferent del PSC i Cs, des de Fem Sant Andreu volem ser part de la solució a la decadència dels darrers anys, i això passa per generar espais d’oportunitats, consens i acord. Això no impedeix seguir sent exigents i crítics amb la feina del govern municipal i fiscalitzant la gestió del govern com hem fet fins ara, és el nostre deure i obligació.

A la nova alcaldessa li demanem que trenqui amb el passat, que trenqui amb la dreta neoliberal. En el ple d’investidura, vàrem sol·licitar-li que deixes sense efecte el pacte de govern amb Ciutadans. Seguint així la voluntat que el poble de Sant Andreu ha votat en gairebé totes les eleccions: el nostre poble és eminentment d’esquerres, i l’únic espai que tingui la dreta al municipi no pot ser el govern de la ciutat.

La nostra coalició municipalista té el compromís i la il·lusió intactes per transformar la nostra societat i ciutat. Seguirem sent proactius i propositius pel que queda de mandat. Ens esforçarem com hem fet fins ara i continuarem fent per mantenir una relació més sòlida i estreta amb la ciutadania, ens hem d’exigir més i ens hem d’exigir ser millors i fer-ho millor. Si volem millorar el benestar de la ciutadania hem d’aplicar excel·lència política i traduir les nostres polítiques en fets tangibles i obres concretes.

Volem guanyar-nos la confiança dels nostres conciutadans i estar preparats el 2023 per liderar a partir de llavors el govern municipal, per treballar en benefici de tota la gent de Sant Andreu en especial d’aquelles persones més vulnerables. Per un Sant Andreu socialment cohesionat, feminista, compromès amb la defensa dels drets LGTBI i abocat sense reserves a la vida, a les persones, famílies, infants i gent gran. Volem un Sant Andreu territorialment connectat, compromès amb la sostenibilitat, mediambientalment equilibrat, econòmicament dinàmic, culturalment actiu. On qui més té, ajudi a qui menys té.

Marc Giribet i Gavara – Regidor-portaveu de Fem Sant Andreu


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Skip to content