Deprecated: Required parameter $keys follows optional parameter $name in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/assets/classes/class.ls.config.php on line 74
El PSC no autoritza un espectacle de màgia familiar organitzat per Fem Sant Andreu -

El PSC no autoritza un espectacle de màgia familiar organitzat per Fem Sant Andreu

Published by Fem Sant Andreu on

El Govern municipal del PSC i Cs no autoritza a Fem Sant Andreu, realitzar un espectacle de màgia familiar amb motiu de la Festa Major, al·legant que polititzava la festa.

La coalició municipalista Fem Sant Andreu d’ençà que va obtenir representació al plenari en 2019, participa de les festivitats importants a la ciutat, sortint al carrer i organitzant uns actes temàtics, paradetes o activitats infantils, sense cap càrrega política. Sols ho fem per implicació social, perquè ens veiem amb la resposabilitat de fer i ser comunitat i facilitar la cohesió social.

El passat 17 d’agost Fem Sant Andreu va registrar una instància com qualsevol altra entitat, sol·licitant el permís d’ocupació de la via pública i la utilització de l’amfiteatre dels Jardins Pedemonte. Amb l’objectiu d’organitzar un show de màgia familiar i gratuït al barri de la Solana, amb un artista local. Complint meticulosament amb tots els protocols i restriccions Covid.

Doncs el 25 d’agost vuit dies més tard, mitjançant la responsable de premsa i protocol i actuant per instruccions de l’alcaldessa, ens dona resposta en un Word que no signa ningú. Manifestant que hi ha un acord per reduir la participació dels partits polítics a la zona de guinguetes  (xiringuitos) i motiven també, la politització de la Festa Major.

Des de Fem Sant Andreu a la resposta rebuda on no s’autoritza l’activitat mostrem les següents considerancions:

  1.  Considerem que la prohibició de l’acte és arbitrària i amb motivació política. Condemnem aquesta actitud de l’alcaldessa Ana Alba i del regidor de cultura Juan Pablo Beas.
  2. El Grup Municipal de Fem Sant Andreu – Acord Municipal no ha signat cap acord que reguli la participació dels partits representats al plenari respecte les festes de la localitat.
  3. Considerem que els partits polítics són uns actors més de la societat i poden participar amb actes culturals, esportius, socials i/o polítics a les festes de Sant Andreu. Els grups polítics municipals no només participen de la festa per servir cerveses i entrepans de xoriço, aquesta no és la implicació política que tenim des de Fem Sant Andreu.
  4. Seguirem treballant perquè les festes de la ciutat siguin de tota i per a tota la ciutadania, i que el model paternalista i en alguns casos restrictius del govern municipal, canviï a un model plural, participatiu, transversal on el teixit associatiu del nostre municipi gaudeixi d’un protagonisme REAL en el disseny i la presa de decisions, per exemple amb la creació d’una comissió de festes.

Aquest era el cartell que havíem preparat per l’acte:

Show de Magia FM


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies