CAP A ON ANEM?

Publicat per Fem Sant Andreu el

Han passat dos anys des que Fem Sant Andreu va emergir com a segona força en les eleccions municipals, i ja hem viscut un relleu d’alcalde, casualment al cap de poc temps de posar en coneixement de l’Oficina d’Antifrau uns possibles sobresous irregulars cobrats per l’alcalde i alguns dels seus regidors.

Dins de FEM Sant Andreu ens vam agrupar persones de diferents àmbits, algunes vinculades a diferents partits polítics i d’altres implicades en el món associatiu. Teníem clar que ens havíem unit per defensar un projecte comú i amb la responsabilitat de portar-ho a terme de la millor manera possible.

I ara, cap a on anem? Com treballem per a la nostra estimada ciutat, Sant Andreu de la Barca?

Treballem per consolidar un projecte ciutadà on tu, que estàs llegint això, et sentis identificat. Volem comptar amb tu i amb les teves idees. Tu i els teus veïns sou l’ànima de Sant Andreu.

Treballem per posar en valor la política que fem. No volem generar un circ mediàtic. Defensem els interessos dels nostres ciutadans, de forma democràtica i mantenint sempre el respecte.

Treballem per donar valor al servei públic. Els treballadors i treballadores dels serveis municipals s’esforcen diàriament per donar la millor prestació a la ciutadania. Per això apostem per facilitar-los les eines necessàries per desenvolupar el millor possible la seva tasca, i que aquesta repercuteixi de manera positiva a la població.

Treballem per ser generadors de canvis i millores, perquè la nostra ciutat ja està preparada per assumir una regeneració del govern municipal. La nostra ciutadania han de tenir veu i vot ens les decisions importants.

Treballem per ser municipalistes. Tots els que formem part de Fem Sant Andreu creiem en un projecte de ciutat. Treballem per la ciutat i els seus habitants. Ser municipalista és ser un polític que pensi en la teva ciutat i per tant ha de treballar per tots els seus ciutadans.

Treballem per a que et sumis al nostre projecte: on enfortim el nostre arrelament, pensem en els nostres fills, en els nostres pares, en el nostre entorn, en la participació activa. Cada ciutadà de Sant Andreu és important, perquè si tots aportem, tots sumem.

Fem Sant Andreu és un acord municipal i per tant vol dir que diferents persones amb diferents pensaments es van unir per fer un front comú tenint com a nexe d’unió un pensament d’esquerres, progressista, social, i de respecte. Un projecte en el que creiem i continuarem defensant en els següents dos anys de la legislatura. Fem per tu. Fem Sant Andreu.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Skip to content