Moció per recolzar que el servei integral de l’aigua es presti mitjançant una empresa pública metropolitana

Published by Fem Sant Andreu on

Fem Sant Andreu proposarà al plenari del mes de març, que l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aposti perquè el servei integral de l’aigua es presti mitjançant una empresa pública metropolitana. Arrel de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de data 20 d’octubre de 2020, que anula diversos articles del Reglament Metropolita del Servei Integral de l’aigua i que a la vegada estableix, que és competència plena i titularitat exclusiva de l’AMB tot el servei d’abastament d’aigua dels municipis metropolitans.

El passat 22 de desembre es va crear una Comissió d’Estudi per, amb la participació dels municipis, realitzar els treballs necessaris, durant un termini de dos anys, que hauran de permetre identificar els mecanismes i models de gestió que resultin més sostenibles i eficients per a l’establiment i prestació del servei del cicle integral de l’aigua en aquells municipis de l’àmbit metropolità. En el nostre municipi el servei d’abastament d’aigua es presta de forma indirecta mitjançant l’empresa FCC AQUALIA SA.

El nostre municipi participa en aquesta Comissió d’Estudi esmentada que definirà el model de gestió del servei integral del cicle de l’aigua i els mecanismes i calendaris d’implantació d’aquests, de cara a l’efectiva assumpció per part de l’AMB com a propis dels serveis que encara es mantenen en l’òrbita municipal. Des de Fem Sant Andreu defensem la creació d’una empresa pública metropolitana que gestioni pública, social i eficaçment el servei integral del cicle de l’aigua.

Seguidament trobareu la moció que ha registrat Fem Sant Andreu.

Moció aigua empresa metropolitana_v2
Categories: Mocions

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies