Moció per la millora del servei a l’oficina de correus de Sant Andreu de la Barca

Published by Fem Sant Andreu on

En el plenari de març la coalició municipalista de Fem Sant Andreu, presenta una moció perquè l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca sol·liciti la millora del servei a l’oficina de correus de Sant Andreu de la Barca, a l’empresa Sociedad Estatal Correos y Telégrafos S.A. Amb l’objectiu de denúncia i aconseguir una solució per les deficiències creixents en la prestació del servei de correus que pateix el veïnat del municipi.

En aquesta moció Fem Sant Andreu detalla les nombroses deficiències que s’han de resoldre:

  • L’absència de servei postal en horari de tarda;
  • L’escàs personal en l’atenció presencial;
  • l’exigüitat de les instal·lacions d’oficina. Aquesta substituí a l’anterior (ubicada al carrer Major), el 1994, quan la població ascendia a 16.658 habitants; d’aleshores ençà la ciutat ha augmentat en 10.911 nous habitants;
  • la petitesa de la sala d’espera. Sols compta amb sis places per seure-hi i quan hi ha més de deu usuaris esperant-se la cua desborda la porta i continua a l’aire lliure, amb les incomoditats subsegüents;
  • l’incompliment en la prestació d’alguns dels serveis (com ara la inexistència de lavabos públics);
  • el retard en el lliurament de la correspondència. En la llei esmentada, l’art 24. Condicions de distribució i lliurament dels enviaments postals. estableix que “[e]ls lliuraments s’han de practicar, pel cap baix, tots els dies feiners, de dilluns a divendres, llevat que hi concorrin circumstàncies o condicions geogràfiques especials, d’acord amb el que preveu aquesta Llei i la seva normativa de desenvolupament.” El retard en el lliurament en el cas de cites mèdiques o judicials, o de comunicats administratius pot originar un perjudici seriós.

Creiem que la corporació municipal no pot restar indiferent davant aquesta degradació en la prestació adequada d’un servei bàsic com és el de correus. El Ple municipal ha d’instar al govern municipal perquè cursi les reclamacions pertinents a l’Administració responsable d’aquest servei públic.  

Seguidament trobareu la moció que ha registrat Fem Sant Andreu.

Moció_millora correus_Rev.3
Categories: Mocions

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies