Portes obertes als centres educatius

Publicat per Fem Sant Andreu el

Inici de les jornades de portes obertes d’escoles i instituts, enguany es fan de forma virtual. Des de l’1 de març els centres educatius de la ciutat fan les seves jornades de portes obertes per informar les famílies del seu projecte pedagògic i de la qualitat de les seves instal·lacions i recursos formatius.La pandèmia de la covid-19 també ha modificat les tradicionals jornades de portes obertes, que es fan de manera virtual a causa de les mesures sanitàries establertes.

Accedeix a la pàgina web de cada escola i realitza de forma virtual una passejada per dins l’escola. Descobreix les instal·lacions i que ofereix cada centre:

Per formalitzar les preinscripcions escolars 2021-2022 per Infantil, Primària i Secundària, cliqueu aquest enllaç.

Els infants que comencin l’escola a P3 podran fer les preinscripcions del 15 al 24 de març, mentre que l’alumnat que hagi de començar l’educació secundària, podrà fer la preinscripció del 17 al 24 de març. També caldrà seguir aquest procés de preinscripció si es vol canviar de centre educatiu o bé si no s’estava a l’institut durant el curs anterior.

Categories: Noticies

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies