Moció per la implementació de l’APP de l’AMB per la gestió de la zona blava i càrrega-i-descàrrega

Publicat per Fem Sant Andreu el

Fem Sant Andreu proposarà al plenari del mes de febrer, que l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca insta a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que prioritzi la implementació de l’APP Aparcament i la DUM SPRO per gestionar els estacionaments a les zona blava i a les places de càrrega i descàrrega de la nostra ciutat.

A demés Fem Sant Andreu demana que la zona blava sigui gratuita els primers 45 minuts d’aparcament. Perquè amb aquest aparcament de poca durada, ja s’aconsegueix l’objectiu dels aparcaments de pagament que és, la rotació de vehicles que permeti facilitar l’aparcament.

El servei que presta l’APP de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) facilita a l’usuari la gestió i el pagament dels estacionaments de vehicles en zones regulades de l’àmbit metropolità d’una manera segura: sense contacte a través del telèfon mòbil o tauleta. L’aplicació gestiona més de 57.000 places d’aparcament en zones regulades de 10 municipis.

L’objectiu d’aquesta eina és unificar el model d’aparcament regulat dels municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, fins ara gestionat individualment a cada municipi. Aquest fet dificultava l’aparcament, ja que feia necessari descarregar-se una app per a cada municipi on es volia estacionar el vehicle. L’app de l’AMB també ofereix una solució segura perquè permet fer el pagament sense contacte.

L’app presenta tres grans avantatges:

  1. Estalvi de temps, perquè ja que no cal anar a buscar el parquímetre, fer el procés de pagament, treure el tiquet i tornar al cotxe a deixar-lo.
  2. Estalvi econòmic: l’usuari només paga pel temps real d’estacionament, perquè no fa un prepagament al parquímetre.
  3. La plataforma metropolitana d’aparcament permetrà implementar amb més facilitat els descomptes a les tarifes per als vehicles ambientalment més sostenibles.

Seguidament trobareu la moció que ha registrat Fem Sant Andreu. En la tercera pàgina trobareu els punts d’acord.

Moció_APP gestió aparcament

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies