Participació ciutadana al plenari sense limitacions

Publicat per Fem Sant Andreu el

Aviat farà un any, que el plenari municipal es desenvolupa de manera aillada i desconnectada de la ciutadania. 

Els santandreuencs fa onze mesos que el govern municipal de PSC i Ciutadans no els hi permet participar als plenaris de la seva ciutat. Fem Sant Andreu en les darreres sessions plenàries, concretament des del mes de setembre, hem reclamat i pregat al govern municipal encapçalat per Enric Llorca, que habiliti un sistema amb totes les garanties, perquè el conjunt de la ciutadania pugui participar activament dels plens municipals encara que aquests siguin telemàtics.

El passat dimecres 13 de gener, el consistori va habilitar una adreça de correu electrònic, perquè els veïns/es puguin fer arribar les seves qüestions, obligant a aquests que les seves preguntes i qüestions estiguin relacionades amb l’ordre del dia del ple, que es publica 48 hores abans de la seva celebració.

La coalició municipalista va entrar una petició el passat 20 de gener, perquè no és limites la participació de la ciutadania en l’òrgan de govern més important de la ciutat, el plenari. Seguidament teniu adjunta la petició.

instancia_participacio_2021
Categories: Noticies

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies