Deprecated: Required parameter $keys follows optional parameter $name in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/assets/classes/class.ls.config.php on line 74
Reclamem uns parcs infantils oberts, dignes i segurs -

Reclamem uns parcs infantils oberts, dignes i segurs

Published by Fem Sant Andreu on

Fem Sant Andreu ha sol·licitat al govern de la ciutat, que reobri els parcs infantils seguint les recomanacions del PROCICAT, amb relació als horaris i processos de desinfecció. I proposa en el cas de necessitat, recomanar i regular l’aforament d’aquests espais, amb l’ajuda dels agents cívics i la policia local.

A més la coalició municipalista vol mirar més enllà, i exigeix al govern municipal que en la major brevetat possible, actuï per solucionar els desperfectes i aplicar les tasques de manteniment i neteja necessàries, per poder posar a disposició dels infants els espais de lleure amb totes les garanties de seguretat. Elaborant un informe de l’estat de tots els espais, i traçant conjuntament una estratègia de remodelació i manteniment amb les diferents forces polítiques representades al plenari.

Seguidament us facilitem la petició que Fem Sant Andreu ha fet arribar al govern de PSC i Ciutadans:

Instància_parcs_infantils

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies