Moció per garantir espais d’ombra en els parcs de jocs infantils, places i llocs d’esbarjo

Publicat per Fem Sant Andreu el

Fem Sant Andreu en el plenari municipal d’octubre porta a debat, la necessitat de garantir espais d’ombra en els parcs de jocs infantils, places i llocs d’esbarjo.

Les onades de calor són cada cop més intenses i constants, que els períodes de temperatures molt elevades seran cada cop més habituals, tal com comenten les persones expertes, i que un increment de la radiació solar que poden provocar insolació, arribant a posar en risc la salut de veïns i veïnes, en especial d’aquells col·lectius més vulnerables, infants i gent gran.

En aquest sentit, les autoritats sanitàries alerten del perill de l’exposició al sol directe, posant en relleu la importància de la conscienciació i la prevenció contra les cremades solars que podrien derivar en greus malalties de pell.
Atès que, així mateix, alguns parcs de jocs infantils, places i llocs d’esbarjo de Sant Andreu acaben infrautilitzant-se durant els mesos de calor perquè els arbres del seu voltant no donen suficient ombra o per què senzillament no és possible plantar arbres i veuen molt limitat el seu ús pels més petits.

Fem Sant Andreu escolta una demanda feta per molts ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat. Proposem per tot això al govern local, l’elaboració d’un Pla de Zones d’Ombra, que detecti les carències i necessitats de zones d’ombra en aquestes àrees de jocs infantils, parcs i places, determinant aquelles zones que necessiten una acció prioritària, amb el fi d’anar cobrint aquestes progressivament.

MocióEspais Ombra

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies