Afectacions de trànsit a l’Autovía A-2, fins diumenge 27

Publicat per Fem Sant Andreu el

Afectacions de trànsit a l’Autovía A-2 al seu pas per Sant Andreu de la Barca. Demà dijous 24 i fins al diumenge 27 de setembre, continuaran les obres sobre el paviment de la calçada sentit Barcelona per l’enllaç de l’A-2 amb l’AP-7.

  • De dijous 24 a les 22:00h fins divendres 25 a les 06:00h : Tall de 2 carrils (dret i central) de la calçada sentit Barcelona per retirada de barreres de formigó existents.

  • De divendres 25 a les 10:00h fins divendres 25 a les 23:00h : Tall d’un carril (dret) de la calçada sentit Barcelona per treballs de pavimentació carril adicional enllaç A2-AP7 i retirada de paviment existent carril dret.

  • Des de divendres 25 a les 23 :00h fins diumenge 27 a les 10 :00h : Tall complet de la calçada sentit Barcelona, per treballs de retirada de paviment existent, nova pavimentació i pintura. Circulació d’ambós sentits per la calçada sentit Lleida entre els pk’s 594,5 a 597 (Sant Andreu de la Barca), en configuració 2 carrils sentit Lleida 1 carril sentit Barcelona.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies