Fake news

Publicat per Fem Sant Andreu el

El Govern PSC-Cs està perdent el nord i degradant la credibilitat de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Amb l’objectiu clar d’intentar netejar la imatge del govern municipal, per totes les crítiques que està rebent de la ciutadania per la nul·la acció de govern i gestió després de l’estat d’alarma. Hem pogut veure durant setmanes carrers bruts, llambordins aixecats i trencats, inundacions de carrers quan plou, acumulació de brossa als contenidors i zero actes culturals des de fa dos mesos… Doncs ara el PSC i Cs pretenen netejar la seva desídia governativa a cop de fake news pels perfils oficials de l’Ajuntament. Us expliquem els dos últims: 

SEGONA FAKE NEWS
Divendres 18/09 al voltant de les 15 hores fa la següent publicació: “l’Ajuntament ha invertit més de 30.000 euros en el nou lavabo de l’escola Josep Pla. Els alumnes ja han pogut estrenar les instal·lacions.” És fals, l’Ajuntament ha destinat 8.000 euros IVA inclòs per reformar dos lavabos a l’escola Josep Pla, i a l’Escola José Juan Ortiz per la instal·lació d’una barana de protecció a un talús, s’han destinat 22.000 euros IVA inclòs. El cost de les obres s’ha imputat a la partida pressupostària 65-322-632.

A més l’Ajuntament no informa la ciutadania, que tot i que els col·legis són de titularitat municipal, el Departament d’Educació ha reformat també uns lavabos a l’escola. Precisament la imatge que il·lustra la publicació, és la dels banys que ha reformat la Generalitat, no pas l’Ajuntament.

Aquí teniu el document que ho acredita.

0002_ES_L01081960_2020_11290961

 

PRIMERA FAKE NEWS
Dijous 17/09 al durant la tarda fa la següent publicació: “L’Ajuntament ajuda amb fins 5.000 euros als emprenedors que posin en marxa una idea de negoci. La iniciativa està en el marc del programa de reactivació econòmica de la ciutat”. Torna a ser fals, aquesta subvenció no es paga amb recursos propis del consistori, sinó és una línia d’ajut finalista de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, fruit del Pla Metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023, no de l’acord de Reactivació econòmica i social que va aprovar el plenari, no hi constava. El grup municipal de Fem Sant Andreu és firmant d’aquest acord i aquesta mesura no hi era.

Per últim contradient també la publicació, el projecte SANT ANDREU AMB ELS EMPRENEDORS III que aprofita els diners de l’AMB encara no està aprovat, serà així el pròxim dijous 24 al plenari municipal.

Aquí teniu el document que ho acredita.

bases validat

 

Demanem a l’Ajuntament i al Govern PSC-Cs que no menteixin a la ciutadania, és inconcebible per una administració. Prou propaganda i més informació veraç, i més gestió i lideratge, el poble està deixat.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies