EXTRA-EXTRA – Quart Butlletí municipal de Fem Sant Andreu

Publicat per Fem Sant Andreu el

📰Us presentem el nostre butlletí trimestral de Fem Sant Andreu, que ja podeu trobar a les vostres bústies. En ell us posem al dia de totes les propostes, accions i mocions que hem portat a terme des de Fem Sant Andreu a l’Ajuntament.

En el cas que no l’hagueu trobat a les vostres bústies,📲envieu-nos un whatsapp al 647 44 02 27, indicant-nos el carrer i el bloc i te’l farem arribar.

Butlletí Fem Sant Andreu 09-2020

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies