Situació actual de la COVID-19 a Sant Andreu de la Barca

Publicat per Fem Sant Andreu el

Aquí teniu el detall i evolució* dels casos de la COVID-19 del nostre municipi durant els primers dies del mes de juliol. Aquestes dades són publiques, les actualitza diàriament el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La setmana passada a Sant Andreu es van registrar 5 positius i 180 casos sospitosos.

Amb la seva publicació pretenem tractar la societat santandreuenca de madura i responsable, i que les veïnes i veïns de Sant Andreu de la Barca coneguin la situació de la ciutat. També amb l’objectiu de generar consciència social al voltant del coronavirus i demostrar que ara és més necessari que mai, extremar les precaucions i recordar una vegada i un altre: distància social de 2 metres, higiene de mans i mascareta. En els darrers dies, hem pogut veure i sentir com és un fet real que el virus continua entre nosaltres.

En la següent gràfica* podreu veure els casos sospitosos i positius acumulats per mesos des d’inici d’any.

*Font de les dades : http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Skip to content