Tercer butlletí municipal de Fem Sant Andreu

Publicat per Fem Sant Andreu el

extra extra

🗞Extra-extra🗞 ❗Tercer Butlletí Fem Sant Andreu❗

📰Us presentem el nostre butlletí trimestral de Fem Sant Andreu, que ja podeu trobar a les vostres bústies.

En ell us posem al dia de totes les propostes, accions i mocions que hem portat a terme des del grup municipal de Fem Sant Andreu a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. En el cas que no l’hagueu trobat a les vostres bústies, 📲envieu-nos un WhatsApp al 647 44 02 27, indicant-nos el carrer i el bloc i te’l farem arribar en format digital.

📝 Podeu comentar la publicació si teniu qualsevol pregunta o dubte ⁉ i si us agrada, compartiu-lo🔁

Segon Butlletí Fem Sant Andreu

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies