Pipi-can/ agility del Parc Central

Publicat per Fem Sant Andreu el

Fa pocs dies va reobrir el Parc Central, com també del pipican/agility adjacent. Considerem que abans d’obrir-lo al públic, s’haurien d’haver-hi realitzat unes tasques mínimes d’adequació i manteniment.

Des de Fem Sant Andreu ha demanat que es realitzin tasques de neteja i desbrossar de la totalitat de l’espai que compren pipi-can/agility. Així com, la desinfecció i desparasitació de la zona amb una empresa especialitzada. Aquestes accions són per garantir la seguretat i benestar dels animals, com també dels seus propietaris i veïns.

A més considerem que aquest espai li falta arbrat com a moltes zones del municipi. Hem demanat que es plantin espècies d’arbrat amb canòpia abundant, allà on hi hagi mobiliari urbà, per buscar el confort tèrmic dels usuaris de l’espai. Considerem que més d’hora que tard, hem de renovar aquest equipament amb nous elements d’agility caní, com també el mobiliari urbà del parc.

 


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies