Protegim els comerciants i petits empresaris

Publicat per Fem Sant Andreu el

El Grup Municipal de Fem Sant Andreu – Acord Municipal ha iniciat de la mà del seu regidor Xavier Vila, una iniciativa per protegir els comerciants i petits empresaris que tenen negoci a Sant Andreu de la Barca. Consisteix a repartir gratuïtament viseres de protecció facial als comerciants i petits empresaris, perquè aquests puguin atendre a la seva clientela amb un element més de protecció individual per ells i pels seus clients.

Com puc aconseguir una visera de protecció facial?
Si ets comerciant o petit empresari a Sant Andreu de la Barca, envia’ns un WhatsApp al 647 44 02 27. Indicant-nos el nom del comerç. Inicialment donarem fins a dues viseres gratuïtes per comerç fins a final d’existències. No estan disponibles per la venda, únicament per donació.

Aquesta visera de protecció facial ha estat fabricada amb impressores 3D, el disseny de la visera és de Coronavirus Makers. Coronavirus Makers neix de la iniciativa per part de la comunitat maker de posar la seva capacitat creadora al servei del personal sanitari (entre altres), de manera altruista i sense ànims de lucre.

El disseny i procés de producció d’aquests equips de protecció comença amb la interacció entre metges, makers i dissenyadors. Aquestes viseres han estat validades per l’Institut d’investigació i Innovació I3PT del Parc Taulí. Aquest disseny de viseres ha prestat servei a molts Hospitals de referència, residencies i centres mèdics d’atenció primària

Recomanacions:
1. Desinfectar la pantalla abans de cada utilització amb gel hidroalcohòlic.
2. Utilització de mascareta bucal sota la visera de protecció facial.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies