Deprecated: Required parameter $keys follows optional parameter $name in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/assets/classes/class.ls.config.php on line 74

Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Reunió del Grup Municipal de Fem Sant Andreu -

Reunió del Grup Municipal de Fem Sant Andreu

Published by Fem Sant Andreu on

00Tot i el confinament , el nostre grup municipal de Fem Sant Andreu no para de treballar per Sant Andreu de la Barca, una prova més del nostre compromís amb la ciutadania, es seguir fent les nostres reunions com a grup municipal, en aquest cas, aquesta reunió va ser de forma telemàtica, on vam estar parlant de les futures mesures que volem presentar a l’equip de govern per tal de minimitzar els efectes del Covid19 al nostre municipi.

Us deixem les fotos de la nostra reunió :

#femsantandreu #covid19 #joemquedoacasa #yomequedoencasa #totanirabe #santandreudelabarca

Categories: Covid19

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies