Evolució Covid-19 a Sant Andreu de la Barca

Publicat per Fem Sant Andreu el

A data de 24/03/2020, hi ha 16 casos positius per coronavirus a Sant Andreu de la Barca. El Servei de Vigilància Epidemiologia de la Generalitat de Catalunya, ha fet saber la dada a l’Ajuntament de la ciutat.

Amb relació a la lluita contra la crisi del Covid19 ens trobem en fase de mitigació, això vol dir que no es fa un seguiment de la traçabilitat d’infectats. El Departament de Salut destina tots els esforços en situen en l’atenció sanitària cap als afectats i les víctimes. Així mateix, es treballa per reforçar la informació, sense que això no impliqui dedicar-hi recursos personals extres que són molt limitats en aquests moments.

La informació d’afectats per municipis costa d’arribar, i no pas perquè la Generalitat ni el Departament de Salut no ho vulguin donar. Els motius principals són: la llei de protecció de dades, i perquè a hores d’ara no es disposa de les dades desagregades per municipis atès que el control de dades es fa per centres hospitalaris.

16 casos positius per coronavirus a Sant Andreu de la Barca. El Servei de Vigilància Epidemiologia de la Generalitat de Catalunya, ha fet saber la dada a l’Ajuntament de la ciutat.

Cal que seguim extremant la preocupació, quedem-nos a casa per evitar la propagació i que aquest nombre es multipliqui. Autoprotegim-nos per protegir. Enviem des de Fem Sant Andreu molts ànims als afectats.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies