Ajornar pagaments serveis municipals

Publicat per Fem Sant Andreu el

El portaveu de Fem Sant Andreu Marc Giribet, ha demanat avui a l’alcalde Enric Llorca, l’ajornament de les quotes de pagament, d’alguns serveis municipals com les Escoles Bressol i les instal·lacions esportives.

El dissabte 14 de març es va cessar qualsevol activitat a les escoles bressols municipals, al Centre Obert, al Casal d’Avis o a l’Escola de Música i Dansa, com també al Complex Esportiu L’11 i a les instal·lacions esportives de Can Salvi. Aquest tancament ha estat ordenat pel govern municipal, en el marc de contenció del contagi del Coronavirus SARSCoV-2 a Sant Andreu de la Barca.

Les usuàries d’aquests serveis són un sector important de la nostra població. Que hauran de seguir abonant el pagament d’uns serveis que actualment no s’estan realitzant. Des de Fem Sant Andreu considerem que per al moment l’excepcionalitat que vivim, no aquestes famílies no poden utilitzar dits serveis municipals, i també a causa de la situació actual els seus ingressos es poden veure afectats. Sol·licitem que el Govern Municipal empari i protegeixi els usuaris d’aquests serveis, amb l’ajornament del pagament de la quota integra, o si no se’ls hi descompti els dies en què el servei no ha estat operatiu.

Finalment la candidatura municipalista, ha decidit no incloure l’Escola Municipal de Música i Dansa en aquesta petició, perquè s’està portant a terme una consulta entre les famílies usuàries per fer classes telemàtiques .

També hem traslladat a l’alcalde, la necessita que les regidories d’Esports i Salut Publica creïn contingut telemàtic, perquè la ciutadania pugui mantenir l’estat de forma i realitzi exercici mentre duri el confinament. Tenint en compte que el conjunt de població no compte de material esportiu, i aquest contingut haurà d’estar pensat amb elements domèstics.

Categories: Covid19Noticies

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies