Suport als treballadors de Nissan

Publicat per Fem Sant Andreu el

El futur dels treballadors de Nissan a Catalunya ha arribat aquesta tarda al Ple del Parlament de Catalunya. Tots els grups han donat suport a una declaració institucional on demanen a l’automobilística japonesa que es replantegi la reducció de la producció a la planta de la Zona Franca. Com ja va fer el plenari de Sant Andreu de la Barca el passat dijous 27 de febrer, i que el grup municipal de Fem Sant Andreu va donar-hi suport.

Aquesta declaració com la moció institucional que es va presentar al plenari de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, pretén expressar el seu suport a les més 3000 treballadores i els treballadors de Nissan a Catalunya, davant la incertesa del futur de les diferents plantes i demana que Nissan segueixi mantenint la base de les seves operacions industrials a Catalunya.

També demana que la part social formi part activa de la negociació entre els governs i la direcció de l’empresa amb la voluntat explícita d’intentar trobar una solució satisfactòria i eviti la pèrdua dels llocs de treball i el compliment dels acords previs.

En el següent enllaç podeu descarregar-vos la Moció institucional de suport al sector de l’automoció a Catalunya, i declaració del Parlament de Catalunya en suport als comitès d’empresa de Nissan.

Un cop més des de Fem Sant Andreu volem expressar tot el nostre suport a la lluita obrera dels treballadors de Nissan.

Categories: Noticies

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies