Missió aconseguida – Poliesportiu L’11S

Publicat per Fem Sant Andreu el

Missió aconseguida !!!

UNA MÉS ACONSEGUIDA!

Comencen les obres per solucionar els problemes de 💦filtracions d’aigua al Complex L’11. En el plenari del mes de gener el darrer que es va celebrar. En el torn de precs i preguntes, Fem Sant Andreu va instar al govern municipal del PSC i Cs a actuar, i 🛠reparar les goteres que es generen els dies de pluja, a les instal·lacions esportives.

Goteres L'11S

Goteres L’11S

Aquesta setmana s’han iniciat les 👷🏻‍♀obres que ajudaran a eliminar aquestes filtracions, que afecten el servei i la qualitat del mateix, com també a la seguretat dels usuaris. Estarem vigilants de què els equipaments esportius estiguin en condicions.

😊Des de l’equip de Fem Sant Andreu, estem contents i orgullosos d’haver participat en la solució d’aquest problema.

En el següent enllaç podeu consultar la petició que vam fer en setembre 👉🏻  http://bit.ly/2vNclRW

#FemSolucions #SantAndreudelaBarca #FemSantAndreu


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies