Fem Sant Andreu i la recollida selectiva

Publicat per Fem Sant Andreu el

Aquest matí el regidor Sebastià Santos de Fem Sant Andreu, ha assistit El Papiol a la presentació dels primers contenidors amb accés intel·ligents via targeta a l’ÀMB. Aquests ajudaran a millorar l’índex de recollida selectiva, i també individualitzarà la fracció orgànica.

 Cap membre del govern municipal del PSC ha assistit, i era important. Perquè a durant el 2018 a Sant Andreu de la Barca només hem recollit de manera selectiva el 32% dels 🗑residus municipals, estant per sota de la mitjana metropolitana (36%). Si complíssim l’objectiu del 55% de reciclatge estalviaríem al voltant de 300.000 € anuals.

#FemResiduZero #SantAndreudelaBarca #FemSantAndreu


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies