Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Reunió amb la Plataforma No Tribut AMB -

Reunió amb la Plataforma No Tribut AMB

Published by Fem Sant Andreu on

Els regidors de Fem Sant Andreu Marc Giribet i Xavier Vila s’han reunit amb veïnes i veïns membres de la plataforma unificada “No al tribut de l’AMB” de Sant Andreu de la Barca.

Dues hores intenses de reunió, on hem escoltat les inquietuds respecte al tribut de l’AMB. Des d’avui, ens posem a col•laborar amb la plataforma per consensuar una acció que defensi els interessos dels santandreuencs.

Conjuntament amb el grup metropolità d’ERC, treballem de forma acurada i sense fer soroll, com podem fer que els imports siguin menys onerosos pel conjunt dels ciutadans, i com afrontar aquest problema des de l’òptica metropolitana i del cost del servei. Aquesta feina requereix de calma, silenci i treball, perquè el que sí hem detectat és que el mètode de càlcul no s’ha aplicat de forma unitària i és injust al penalitzar els nous municipis que s’integren.

Plataforma No Tribut AMB

Plataforma No Tribut AMB


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies