Ple ajuntament

Ple ajuntament

Aquí podeu trobar l’argumentari que vam fer servir durant el ple de l’ajuntament per tal de poder explicar el nostre posicionament com a grup municipal.

1.1 – 1.6. Retre comptes diversos

– A FAVOR –

1.7. Aprovació de les Bases específiques reguladores per a l’atorgament d’ajuts individuals al transport, adreçats als joves que cursin ensenyaments d’educació post obligatòria, per al curs 2019-2020.

– A FAVOR –

1.8. Aprovació de la modificació de l’ANNEX VI (SUBVENCIONS DESTINADES A ACTIVITATS I INICIATIVES ESPORTIVES) de les Bases especifiques reguladores de les subvencions, destinades a activitats, projectes i serveis en els àmbits de Cultura, Participació Ciutadana, Serveis Socials, Cooperació, Ensenyament, Esports, Joventut i Polítiques d’Igualtat.

– EN CONTRA –

2.1. Moció presentada pel grup municipal de Podemos Sant Andreu de la Barca, en data 16 de gener de 2020, amb registre d’entrada núm. E2020000833, per a la regulació dels vehicles de mobilitat personal.

– A FAVOR –

2.2. Moció presentada pel grup municipal del PSC-CP, en data 17 de gener de 2020, amb registre d’entrada núm. 880, de rebuig a la supressió dels Jutjats de violència contra la dona.

– A FAVOR –
2.3. Moció institucional presentada en data 17 de gener de 2020, per salvaguardar el patrimoni natural de Sant Andreu de la Barca.

– A FAVOR –
2.4. Moció presentada pel grup municipal FEM Sant Andreu-AM, en data 22 de gener de 2020, amb registre d’entrada núm. 1.072, sobre l’estat de les xarxes aèries de telefonia i pals de fusta.

– A FAVOR –


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies