Denunciem la manca de Manteniment dels Jardins de la Casa Pedemonte

Publicat per Fem Sant Andreu el

El grup municipal a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca Fem Sant Andreu-Acord Municipal, va entrar al registre municipal el 17 de gener, una instància sol·licitant la reparació dels taulons dels Jardins Pedemonte.

Recollint la queixa d’un grup de veïns de la Solana, ens han fet arribar la seva preocupació per l’estat dels llistons de fusta, que conformen l’entramat de passarel·les dels Jardins Pedemonte. Especialment als que es troben a l’entrada exterior inferior de l’Escola bressol municipal Pedemonte.

L’estat d’aquestes fustes per on els ciutadans i els usuaris de l’escola bressol transiten, es troben en un estat deplorable i de degradació. Actualment aquest Grup Municipal ha pogut constatar, que suposen un perill que pot provocar accidents, on els implicats siguin els infants de l’escola bressol, els seus pares o avis.

A més de denunciar la manca de manteniment, varem sol·licitar:

  1. Que se substitueixin les plaques de fusta malmeses, que actualment representen un perill pels usuaris de l’Escola Bressol Pedemonte i pels vianants en general.
  2. Que es senyalitzi i precinti la zona afectada, fins que no s’hagin substituït totes les plaques de fusta malmeses. A fi de minimitzar el risc d’accident.
  3. Informar de la data exacta de la reparació a aquest grup municipal.

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies