Procés participatiu Pressupostos 2020

Publicat per Fem Sant Andreu el

🗣 I el 2020 què? Fem Sant Andreu obre un procés participatiu, perquè la ciutadania faci arribar propostes als pressupostos municipals de l’any 2020.

Repetim la bona experiència participativa de les ordenances fiscals, aquest cop amb el pressupost què és l’eina política més important d’un ajuntament. És el document on s’estructuren i ordenen el conjunt d’ingressos previstos, i a partir dels quals es defineixen les prioritats de despesa que han de garantir el correcte funcionament dels serveis públics i de la mateixa estructura de l’ajuntament.

femparticipacio

Podeu entrar les vostres propostes al següent formulari :

Please enter your email, so we can follow up with you.

Moltes gracies per participar-hi.

Fem Sant Andreu


1 comentari

Ana Mosquera Langa · 13 de novembre de 2019 a les 19:50

l”,imposiblel”,imposible

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Skip to content