Moció per a la implementació d’una app mòbil per millorar la gestió municipal

Published by Fem Sant Andreu on

Al pròxim ple del dia 31 d’octubre, Fem Sant Andreu presenta una moció per a la implementació d’una app mòbil per millorar la gestió municipal

📱Fent compliment al nostre compromís electoral d’augmentar la participació de tota la ciutadania i transparència en la gestió municipal. Presentem una moció per la implementació d’una App mòbil, que permeti a la ciutadania ser una part activa en la gestió municipal, en la comunicació d’incidències, fomenti la comunicació directa, permeti la difusió d’alertes, consell i/o notícies municipals. Entre altres funcions que es puguin anar implementant amb l’avenç de la tecnologia.


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies