Sol·licitem l’accés gratuït a tota la ciutadania a les piscines municipals

Publicat per Fem Sant Andreu el

Fem Sant Andreu presenta una instància urgent a l’ajuntament per tal de sol·licitar l’accés gratuït a la ciutadania a les piscines 🏊‍♀️municipals degut a l’onada de calor🌡 que estem patint aquests dies.

A demés d’altres mesures com:
👴🏻Contactar amb les persones majors de 75 anys, sense suport familiar o sense recursos i persones amb discapacitats físiques o psíquiques. Per comprovar-ne l’estat i recorda’ls-hi els consells d’autoprotecció.

💧També preveure els equipaments municipals com a refugi, llocs frescos o sales amb aire condicionat i proveïts d’aigua.

Aquí teniu la instància presentada : http://bit.ly/2KHBDqL

Categories: Accions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies