El passat 15 de juny es va constituir el plenari del nostre poble, l’espai on creiem que la majoria de polítiques han de tenir el seu debat i acord. Aquest és l’espai on Fem Sant Andreu treballarà intensament per a que els nostres conciutadans cada dia puguin millorar les seves condicions i aspiracions de vida, perquè cada dia puguin fer un pas més endavant per assolir allò que tots desitgem que és ser feliços i viure amb tranquil·litat. 

En aquest ple vàrem constatar que Fem Sant Andreu és l’única alternativa i eina de canvi per Sant Andreu de la Barca. Com a segona força més important al plenari assumim la postura de fer una oposició responsable, lleial als nostres veïns i veïnes, aportant idees, propostes i ajudant al govern a lluitar contra totes les desigualtats que es visquin als nostres carrers, places i barris. És en ells, on encara hi tenim una realitat difícil amb més de 1.358 aturats i amb uns nivells de pobresa familiar que visualitzen la vulnerabilitat i provoquen l’exclusió social. Totes les persones vulnerables i en situació de pobresa necessiten una resposta i aquesta ha de ser conjunta, forta i sense fissures per part de tots els partits polítics.

Entendemos la política como una herramienta de acuerdo y no de confrontación. Concebimos la acción de gobierno como la capacidad de tener en cuenta la voz de  afines y contrarios, de ser permeables y escuchar, empatizar, dialogar y sobre todo llegar a acuerdos. No olvidemos que estamos aquí para combatir los problemas de la gente, y en la medida de lo posible, anticiparnos a ellos para reducir su impacto.

Volem transformar. Volem evidenciar que les polítiques en aquest Ajuntament esdevinguin emancipadores, un fidel reflex pràctic de les teories de l’esquerra transformadora que representem. Volem impulsar l’equitat i combatre la falsa universalitat que alimenta la desigualtat. Persistirem en la defensa de la justícia social que serà el resultat d’una societat cohesionada, que abandoni els estereotips culturals i defensi com un sol poble l’orgull de provinença i de destí, salvaguardant que tothom al nostre poble, vingui d’on vingui, estimi a qui estimi, parli la llengua que parli, se senti com un santandreuenc més, com una santandreuenca més. I per a tot això cal que la cultura, que ens dóna valors, criteri i capacitat crítica, esdevingui l’eix vertebrador del nostre poble.

Avanzar solo será posible desde un Ayuntamiento fuerte, unido y renovado. Nuestra mayor debilidad y desunión es tener un alcalde que hace 24 años que lo es, y quizás sean 28 años. Esta situación es involución y una oportunidad perdida para hacer políticas de futuro y para el futuro. En Fem Sant Andreu, nos comprometemos a superar esta situación, por higiene democrática, por lealtad a nuestros votantes y por coherencia con el proyecto regenerador con el cual nos hemos convertido en la opción real de cambio. Mantenemos persistentemente y sin desfallecer las ganas y la ilusión de trabajar por Sant Andreu de la Barca. Seremos la voz de aquellos que menos se escucha y la herramienta para los que quieren un pueblo de futuro.

Marc Giribet, regidor-portaveu de Fem Sant Andreu.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies