Deprecated: Required parameter $keys follows optional parameter $name in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/assets/classes/class.ls.config.php on line 74
Som un mal menor? -

Som un mal menor?

Published by David Solsona on

A Sant Andreu de la Barca no podem dir que els joves estem descuidats per l’Ajuntament, però sí que som considerats un mal menor.

Durant aquesta última legislatura hem pogut veure com s’han fet obres arreu del municipi per millorar rotondes i carrers, així passant per davant el que molts joves portem reclamant des de fa anys, volem una zona o un lloc on puguem passar els divendres o els dissabtes i no haver de marxar a un altre poble.

Els veïns i veïnes de la Colònia estan farts que cada nit s’ompli el mirador de joves que van a matar el temps, però l’únic que maten són la son dels veïns.

Per això des de Fem Sant Andreu hem decidit asseure’ns i resoldre-ho, hem inclòs en el nostre programa la construcció d’un Ateneu popular i convertir-lo en el punt on tots els joves puguin prendre una cervesa, xerrar, passar el temps amb el wifi o gaudir d’activitats

Aquest Ateneu ajudaria a moure els concerts que no omplen l’esplanada del mercat i que tenen els veïns de Can Canals farts de soroll, per omplir la Sala de l’ateneu.

L’habilitació d’un espai de trobada entre joves no tan sols seria amb un interès lúdic, sinó que també s’aprofitaria per formar el jovent amb xerrades i activitats socialment formatives. Per organitzar-ho tot es crearia un Consell Juvenil el qual seria totalment independent de la regidoria de joventut i que tindria poder i potestat per dur a terme les propostes que els joves creguessin més interessants.

Cal un canvi real per poder regenerar la política de joventut. FEM-ho possible!

Joel Carrasco


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies