SANT ANDREU DE LA BARCA, UNA CIUTAT QUE ES MOU AMB TU.

🚗Cal establir un Pla de Mobilitat Urbana que esdevingui l’eina de planificació per configurar estratègies de mobilitat sostenible, garantir l’accessibilitat i buscar solucions als problemes d’estacionament tenint present les diferents zones i usos. ðŸ
Desde @FemSantandreu som conscients de la seva importància i de la necessitat de comptar amb la participació de totes les parts implicades (veïns, comerços, Administració…).
🅿️L’estacionament s’ha convertit en un dels principals mals de cap al nostre municipi. L’aparcament regulat és present a la majoria de municipis del nostre entorn. L’alta ocupació d’aparcament en alguns barris dificulta a les persones residents deixar el vehicle prop dels seus domicilis. Facilitar l’aparcament al residents, dissenyar zones de rotació, aparcament de curta durada són alguns dels punts a estudiar i debatre.
♿️Garantir l’accés per a tothom a la mobilitat evitant l’exclusió de certs sectors significa resoldre les barreres arquitectòniques, revisar voreres, adaptar carrers i accesos.
🚲I evidentment promoure una mobilitat sostenible redissenyant el carril bici, tenint present els nos sistemes de mobilitat i garantint la seguretat i el confort dels vianants. ðŸ›´

#femsantandreu #vecinosporelcambio #fempam #femmobilitat#santandreudelabarca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *