Deprecated: Required parameter $keys follows optional parameter $name in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/assets/classes/class.ls.config.php on line 74

Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/xvila3/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Candidatura Municipalista -

Candidatura Municipalista

Published by femsantandreu on

S’apropa una nova campanya electoral, europees i municipals, acaben de passar unes de generals i ja estan els polítics de nou a la càrrega, amb promeses i regalant-me les orelles.

És això el que estàs pensant?

Bé, hi ha una diferència molt gran entre generals, europees i autonòmiques amb les municipals, que és la proximitat, la vocació i les ganes de poder canviar les coses perquè tots, qui ens presentem inclòs, puguem gaudir d’un millor lloc on viure.

No és el primer cop que em presento, però si que és el primer cop que ho faig sota la plataforma FEM.

No m’he d’amagar, sóc militant d’ERC, però tractant-se de polítiques municipals hem de deixar sigles a banda i unir-nos amb tots aquells que tinguessin una fita molt clara:

Fer un Sant Andreu Millor. I per això aquesta unió amb Vecinos por el Cambio.

I pots pensar: paraules buides, fotos en unes pancartes, “slogans pegadizos”, doncs jo sóc dels que volen explicar que hi ha més enllà, i perquè penso que si tenim que demanar la teva confiança, t’hem de demostrar que ens la mereixem.

Així doncs, si vols saber qui treballarà Per a Tu aquesta pròxima legislatura et faré quatre pinzellades:

  • Hem creat el nostre programa amb més de 50 associacions i entitats.

¿que vol dir això?

Doncs que quan parlem d’associacionisme, de potenciar les entitats i de dinamitzar la vida i les activitats al municipi, sabem de què parlem. Hem treballat amb veïns, AMPA’s, entitats esportives, castellers, diables, centres excursionistes, culturals i un llarg etcètera, amb persones que ocupen càrrecs de presidència, col·laboració i participació en totes aquestes entitats…

En resum, t’escoltem, t’entenem, ho hem viscut i podem aplicar els canvis per millorar la relació amb l’administració pública.

  • Els nostres candidats han ocupat més de 70 llocs de treball diferents, amb 8 emprenedors (que pots veure a la secció de currículums), en àmbits tan diferents com el comerç, els serveis, la tecnologia, industrial, l’administració, l’ensenyament i càrrecs de direcció, comitè empresa, administració pública, finances… tant en projectes locals com internacionals. Aquesta varietat personal i professional ens dona una visió molt àmplia de com unir l’experiència de la proximitat amb l’aplicació de metodologies i eines més globals.

I el que ens queda per fer amb el teu ajut…

Suposo que ho hauràs vist i aniràs rebent més informació, costa resumir 50 objectius i 222 accions en poques paraules i per això les hem incloses en el PAM.

Però això no és el més important, el punt clau diferencial és la participació, el fet que tu tindràs l’opció de decidir el Sant Andreu que vols. I com exemple el propi PAM, on ens hem reunit amb més de 25 entitats del municipi i hem construït plegats la versió actual del Pla de Govern, que no definitiva, ja que estem oberts a noves aportacions que puguin arribar de necessitats o actuacions més prioritàries.

Així doncs, aquí estem i estarem, per qualsevol dubte que tinguis i proposta que ens vulguis fer arribar.

David Solsona i Font


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies